Update Zusterflat/Domeq Winschoten

Update 2-11-2020 eerste fase transformatie voormalige zusterflat Winschoten.

Betaalbare en stijlvolle accomodaties bieden dat is waar Domeq voor staat! In september  zijn wij voortvarend van start gegaan met de transformatie van de voormalige zusterflat in Winschoten naar 54 wooneenheden voor jong en oud. Momenteel wordt er hard gewerkt om de plannen, die gefaseerd uitgevoerd worden, te verwezenlijken. We vertellen u er graag iets meer over:

 Als eerste wordt de linkervleugel van de flat, die uitkijkt op de Burgemeester Schönveldsingel , aangepakt. Twee zusterkamers worden samen gevoegd tot 1 maisonnette, waarvan er uiteindelijk 6 in het complex aangeboden zullen worden. De maisonnettes, (appartementen met bovenverdieping) zullen tussen de 70m2 en 85m2  aan woongenot bieden. Tevens worden er in de linkervleugel acht appartementen van circa 60m2 opgeleverd.

 

Circulaire bouw:

Voor al onze werkzaamheden geldt dat we circulair bouwen. Dat wil zeggen dat we slim gebruik gaan maken van wat er in het gebouw voor handen is, zoals dat passend is bij onze bedrijfsfilosofie om oude stenen een tweede leven te geven. Wij dragen graag ons steentje bij aan hergebruik van materialen en grondstoffen en bouwen zo milieubewust mogelijk.

 

Duurzaam bouwen:

 Domeq kiest bewust voor het toepassen van duurzame principes. Zo krijgt de linkervleugel 153 zonnepanelen op het dak. Later zal de rechtervleugel van het complex voorzien worden van een milieubewust Sedumdak welke bijdraagt aan een beter wereld van morgen, maar dat ook nog eens een prachtig uitzicht biedt aan de omgeving.

 De linkervleugel zal worden verwarmd door middel van infrarood techniek, waardoor het complex volledig gasloos toch een hoog comfort levert. Domeq kiest hierbij voor de producten van Heatflow uit Stadskanaal, die de infrarood panelen in het plafond plaatst en hun product niet voor niets de verwarming van de toekomst noemt. Elke ruimte krijgt zijn eigen digitale thermosstaat waardoor de temperatuur in elke ruimte onafhankelijk te regelen is.

Oplevering van de linkervleugel staat gepland voor het tweede kwartaal 2021. Tussentijds zullen wij u graag nog eens updaten over onze vorderingen.

www.domeq.nl

WIMA Vastgoed B.V.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Copyright © 2019 WIMA Vastgoed. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau