Over ons

Wima Vastgoed B.V. is een vastgoedeigenaar en vastgoedontwikkelaar die sinds 2000 actief is in de provincies Groningen en Drenthe. Alle panden binnen de portefeuille zijn in eigendom en worden voor eigen rekening en risico gerenoveerd of (her-)ontwikkeld. Groningse nuchterheid ligt ten grondslag aan de visie om volgens een degelijke en nette standaard woon- of werkruimte aan te bieden aan de nieuwe gebruiker. Praktisch en betaalbaar. De vastgoedportefeuille van Wima Vastgoed is tweeledig.

Commerciële bedrijfsruimte
Wima beschikt over een ruim assortiment commerciële bedrijfsruimtes met een mooie mix tussen horeca-, winkel- en kantoorpanden.  Verhuur van deze panden geschiedt in eigen beheer.

Particuliere woningbouw
Wima biedt oude stenen een tweede leven. Aangekochte leegstaande winkel- of kantoorpanden in centrumgebieden, zijn en of worden omgebouwd tot wooneenheden, appartementen of stadswoningen.  Daarmee voorziet Wima met name in een behoefte, welke meer en meer is ontstaan door het gebrek aan betaalbare woningruimte voor starters op de woningmarkt. Het aanbod voldoet qua oplevering aan de eisen van de huidige tijd, waarbij zo veel mogelijk ook met duurzaamheid rekening wordt gehouden.  De ruime diversiteit biedt inmiddels aanbod voor jong en oud. Alle wooneenheden bevinden zich in een levendige omgeving in de nabijheid van het openbaar vervoer. Verhuur van de woningen is ondergebracht bij Domeq Vastgoedbeheer.

Kenmerkend voor Wima Vastgoed is de integratie van commercie en woonruimte in één pand. Veel van de panden herbergen namelijk een mix van beide. Dat maakt het voor beide partijen aantrekkelijk.

Tasmantoren Assen

Venne Winschoten

Carolieweg Winschoten

Brinkstraat Assen

Kloekhorststraat Assen

Singelpassage Assen

WIMA Vastgoed B.V.

  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Volg ons

Copyright © 2019 WIMA Vastgoed. Alle rechten voorbehouden.
Realisatie door Welldotcom - Puntgaaf Internetbureau